***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Взривове в Киев. ПП подкрепят военна помощ за Украйна


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 10 октомври   

 

Информацията за детонациите бе доказана от кмета на украинската столица Виталий Кличко.

" За страдание, има убити ", това сподели представителката на държавната работа за изключителни обстановки Светлана Володага.

" Експлозии са чути и в други украински градове: в черноморското пристанище Николаев, източния  Днипро, северния Житомир, западния Лвов и други. Представители на локалните управляващи оповестиха за жертви и потърпевши ", добави английската медийна корпорация.

***

***

" Продължаваме промяната " ще поддържат предлагането България да взе участие с военна помощ в Украйна. Това съобщи Никола Минчев в студиото на " Денят стартира " по Българска национална телевизия. Пред дни от " Демократична България " оповестиха, че ще внесат такова предложение след свикването на 48-ото Народно заседание.

" Ще ги подпомогнем според от потребностите. Все отново има съвпадане на техниката, с която разполага Украйна и която се създава в българските военнопромишлени фабрики. Това даже е символен акт ние да помогнем една страна, която пази своята териториална целокупност и суверенитет. Украйна е страна, която сега се нуждае. Ние, популярност Богу, сега не се нуждаем, а и сме част от един огромен съюз, който ни обезпечава отбрана. ", съобщи той.

***

Служебното държавно управление прави инспекции и е изискало информация от службите по тематиката с камиона, който се взриви на Кримския мост. Това заяви за Българска национална телевизия представителят на кабинета Антон Кутев.

Вчера ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин съобщи, че е открит маршрута на камиона - България, Грузия, Армения, Северна Осетия, Краснодарския регион.

***

Физическата разпра е прекратена, като има показания, че това е станало, защото приятелката на обвинения е извикала полиция. Обвиняемият и умрелият водач на такси се върнали по колите си, само че по-късно сбиването е било обновено. Част от очевидците декларират, че са видели по какъв начин лидерът на таксито набира някого по телефона и по-късно идват трима мъже, които дружно с таксиметровия водач стартират да бият обвинения. Други очевидци, в противен случай, настояват, че обвиненият е нанесъл побой на таксиметровия водач. Биещите се били разтървани от жители и след намесата на полиция. След прекратяване на багра 34-годишният Х. Й. паднал на земята. Пристигналият на място медицински екип установил гибелта му.

***

***
„ А повода за побоя Шуманов потърси в подаден сигнал против Влайков от негова страна.

„ Предната вечер в заведение в селото той и негови хора бяха в нетрезво положение. Той през цялата вечер вадеше нож и го забиваше в масата и заплашва всички, че ще ги заколи. Подадох сигнал към дежурния и му обясних каква е обстановката. Никой не се отзова на място да пристигна, след което му направих остра забележка “, споделя потърпевшият “.

***

" ГЕРБ са първи на изборите, доведоха ни дотук след следващи избори и по тази причина в този момент са длъжни да образуват кабинет, тъй като България се нуждае от постоянен кабинет ". Това съобщи в ефира на Нова тв Венко Сабрутев от " Продължаваме промяната ".

" ГЕРБ е токсична партия, с която никой не желае да се коалира, те бягат от отговорност. Видяхме няколко послания от тях- първо споделиха, че ще пратят пратеници за диалози с нас, ние отказахме да се коалираме с тях, след това споделиха, че не желаят коалиция с нас и в този момент ние не можем да разберем какво желаят да ни кажат ", счита още той.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР